Cursuri pentru Vanzari & Activitati conexe

Indiferent de cat de stringenta este nevoia consumatorilor pentru un produs sau serviciu anume, nici un producator sau comerciant nu poate exista fara a vinde. O forta de vanzari instruita, specializata si eficienta este principalul mijloc prin care o companie poate atinge apogeul rentabilitatii. Daca te intrebi ce vei castiga apeland la programele “Dedicat IMM”, afla mai intai ce nu iti permiti sa pierzi :

Programe de instruire eficiente, complete, perfect personalizate si specializate prin care vei fi ajutat sa lasi in urma grijile unor obiective de vanzari imposibil de atins si sa iti dezvolti o retea de succes, eficienta si rentabila.

 

Indrazneste sa alegi si sa pui in practica solutia ideala pentru IMM-ul tau!

CURSURI
pentru VANZARI & ACTIVITATI CONEXE 

$

Cursuri pentru Vanzari

$

Cursuri pentru Managementul Relatiei cu Clientul

$

Cursuri pentru Comunicarea cu Clientii

Servicii incluse:

  • Training open sau in-house pentru personalul de vanzari / Organizarea si sustinerea de cursuri de vanzare directa, vanzare prin telefon, identificarea si depasirea obiectiilor, role – play-uri, managementul relatiei cu clientii, comunicarea cu clientii etc., perfect adaptate la domeniul de activitate al companiei dvs., in functie de necesitatile companiei si solicitarea managementului la data incheierii contractului sau pe parcursul derularii acestuia.

Rezultat:

  • Vei avea o forta de vanzari instruita si motivata cu adevarat, cu care vei putea sa atingi si sa depasesti tintele de vanzari propuse.

Cere oferta/ detalii!

Print Friendly, PDF & Email