0740.956.938 contact@dedicat-imm.ro
In colaborarea avuta cu Lavinia am remarcat de la bun inceput doua aspecte care au fost deplin confirmate pe parcursul celor doi ani in care am lucrat impreuna: este o persoana in care poti avea deplina incredere si, nu in ultimul rand, isi asuma responsabilitatile intr-un procent care intotdeauna depaseste 100%.
 
Gabriel Traian Ungureanu

Manager of SME Direct Sales Department, Raiffeisen Bank (2006-2009)

Doamna Lavinia Marin a fost consilierul extern al firmei noastre, pe partea de resurse umane si training vanzari, aproximativ 6 luni, din Aprilie 2013 pana in Octombrie 2013.

In toata aceasta perioada s-a implicat activ in respectarea termenelor si realizarea sarcinilor profesionale, dand dovada de profesionalism desavarsit, dedicatie si aptitudini excelente de comunicare si coaching vanzari.

Responsabilitatile ei principale au fost:

-managementul resurselor umane: s-a implicat in procesul de recrutare(selectie, angajare, motivare) a sapte noi angajati Autoboca pe partea de vanzari

-a sustinut traininguri de vanzari pentru departamentul firmei de leasing operational

-a oferit in permanenta consultanta pentru managementul strategic al companiei

-a coordonat filiala Autoboca –Brasov, avand un Director de Agentie si un Agent Vanzari de Leasing Operational in subordine

Doamna Lavinia Marin a actionat ca expert din exteriorul companiei, dar si ca persoana direct implicata in procesele din interiorul firmei.Cu o dorinta continua pentru invatare si gasirea de noi provocari, a adus companiei multa valoare in tot ceea ce a facut. Nu in ultimul rand ea a fost o persoana devotata companiei.

Pe baza celor de mai sus doresc sa o recomand cu incredere pe doamna Lavinia Marin pentru oricare din demersurile profesionale viitoare .

Robert Răducanu

Director Executiv , AutoBoca Rent-a-Car

I’m working with Lavinia at the development of Autoboca’s national network, each within her tasks, and this is where her greatest quality as an professional rises: she respects so much her work that she perfectly knows how to define the line between what she should do, know and what information should be given to the partners involved; in my personal opinion she’s an professional, a person that knows how to define perfectly balanced within a bussines; it’s a pleasure to work with, i might say that I love working with her:)

Alexandra HUŞTIU

Marketing Director, AutoBoca Rent-A-Car & Bok Interiors Ltd UK

Iti scriu aceste cuvinte cu sinceritate si sper ca le impartasesc si ceilalti colaboratori ai tai.

Pot spune ca venirea mea in Autoboca si activitatea mea ti se datoreaza in mare masura.

Impresia pe care am avut-o la interviul sustinut cu tine a fost una foarte buna si m-a facut sa aleg jobul in defavoarea celui avut timp de 5 ani. In desfasurarea interviului am realizat ca activitatea in firma este una serioasa si de viitor. Din intrebarile pe care tu mi le-ai adresat am constientizat exact rolul pe care eu a trebuit sa il am in companie si am putut realiza daca este cu adevarat ceea ce imi doresc.

In prima parte a activitatii mele in Autoboca ai fost bun mentor si m-ai ajutat sa trec usor peste necunoscutele intalnite.

Cristian Zamfir

Area Sales Manager – Leasing Operational (Bucuresti), AutoBoca Rent-A-Car

Lavinia Marin a lucrat in echipa QSCERT in cadrul departamentului de vanzari, intersectandu-ne prin natura functiilor ocupate, fapt pentru care consider ca pot elabora o scurta descriere a modului in care am colaborat.

In perioada in care a activat in cadrul companiei a avut un impact de luat in seama in privinta imaginii QSCERT in ochii clientilor, tinuta afisata (nu ma refer doar la cea vestimentara) reprezentand fara doar si poate un plus de valoare adus companiei. Clientii se simteau in siguranta si confortabil in “mainile ei”, dand dovada de profesionalism si seriozitate in relatiile cu acestia.

Lavinia are totodata capacitatea de a organiza lucrurile imediat ce un proiect ii este alocat, este dedicata, nu lasa lucrurile nefinalizate si foarte riguroasa. Era usor de comunicat cu ea, asumandu-si inclusiv feedbackurile mai putin pozitive care veneau de la colegii / seful ei. In calitate de om de vanzari indeplineste trasaturile esentiale ale unui vanzator pur sange – perseverenta, implicare, persuasiune. Un adevarat vanzator cum spuneam, trecand peste emotii cand vine vorba despre castigarea unui client.

Lavinia are potential de lider, ca director al echipei de vanzari, a avut un rol instrumental in instituirea de noi proceduri, cautarea de strategii de vanzare pentru membrii echipei ei.

In final, o recomand pe Lavinia drept un leader dedicat si un angajat responsabil, o persoana cu multe calitati, partile mai putin superlative nefiind un impediment in colaborarea cu aceasta.

Laura Ciuca

Marketing Manager, QSCert Romania Brasov

Inca de la inceput te-am admirat pentru cat de ordonata esti in modul de a-ti organiza activitatea ( chiar de dinainte sa te cunosc personal, cu ajutorul excel-urilor tale ). M-ai ajutat astfel si pe mine foarte mult, indirect, dupa cum probabil ai observat, te-am copiat fidel J

Esti o tipa ambitioasa, cred ca nu este necesar sa mai spun; forta de munca si puterea cu care reveneai dupa ce aveai cate un esec erau lectii pentru mine.

Cred ca ne-am inteles bine si datorita mediului bancar in care am fost formate amandoua, si asta ne-a ajutat sa trecem peste putinele conflicte pe care le-am avut

Am apreciat enorm faptul ca ne-ai ajutat si sprijinit atunci cand ai simtit ca am meritat. Am realizat ca esti sufletista si, chiar daca tii la reguli cu strictete, te poti abate atunci cand simti cu adevarat ca cineva merita.

Roxana Costin

Sales Account Manager, QSCert Romania Brasov

I met Lavinia after a company audit and I was pleasantly surprised about her problem-oriented approach in improving our company’s practices. She managed to fill the gaps in our SOP system and provided practical solutions to our business to obtain the ISO 9001 certification. I will not hesitate to use her services again and would recommend her for tenacity, reliability and hard working skills.

Gábor Brok

Head of Clinical Research , Syncro Clinical Research

Pe Lavinia am cunoscut-o in 2007 cand avea 25 de ani si facea parte din echipa de vanzari a Bancii Millenium pentru care am sustinut un program de training de vanzari. De la bun inceput mi s-a parut o persoana extrem de intuitiva in ceea ce priveste nevoile persoanei cu care comunica, cu un nivel ridicat de empatie astfel incat te simti cucerit de discursul ei inca din primele minute ale discutiei. Am tinut legatura in tot acest timp si am fost foarte bucuroasa sa constat ca pe langa acele calitati pe care le-am apreciat cand am intalnit-o prima data (empatie, atitudine pozitiva, intuitie, implicare, cunostinte teoretice solide ale domeniului bancar, al vanzarilor si al naturii umane in general) a reusit sa acumuleze altele (gandire analitica, evaluarea realista a unei situatii, planificare strategica) care au transformat-o intr-un adevarat profesionist, un participant matur la mediul de business din Romania. O persoana extrem de dedicata proiectelor in care se implica si cu un simt etic ridicat, este cu siguranta una din persoanele pe care o recomand cu caldura.

Claudia Iacobuta

Trainer , Ascendis (2007-2009)